Sirkushostelli tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Hostellissa voi yöpyä yksittäinen matkailija esim. unisex-aitassa ja isompi porukka hirsi- ja saaristotuvissa, edullisesti ja mukavasti. Sirkusvaunumme on suosittu majoituspaikka mm. lapsiperheiden ja pyöräilevien pariskuntien parissa. Holkenin päärakennuksen salissa voit nauttia kynttiläillallisen ja pelata lautapelejä yhdessä perheesi tai muiden vieraiden kanssa. Aamiaisbuffet tarjoillaan Sinisessä Salongissa. Sirkushostellin majoitustiloihin sopii kerrallaan 20 yöpyjää.

Sirkushostelli on avoinna kesäkuusta elokuuhun ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Otamme vastaan vieraita klo 17-22 tai sopimuksen mukaan.

Majoitustilat

Majoitustiloissa on mukavat sängyt ja pöytäryhmät sekä vedenkeitin. Astioita on saatavilla päärakennuksesta. Liinavaate- ja pyyhesetti maksaa 5 € / henkilö. Viihtyisät sisävessat sijaitsevat Holkenin päärakennuksessa. Suihku ja ulkovessat löytyvät majoitustilojen viereisestä saunarakennuksesta.

Sirkusvaunut

Aidossa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle. Kauniisti koristellusta vaunusta löytyy parisänky ja kaksi erillistä vuodepaikkaa. Sirkusvaunumme on ollut Sirkus Finlandian kioskivaununa useita vuosia. Siitä muistona nyt suuret ikkunat avautuvat kohti entisiä asiakasjonoja. Meksikolainen taitelija Sandra Perez maalasi kesällä 2008 vaunun ulkopinnan meksikolaisen Otomi-taiteen perinteitä kunnioittaen. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • 1 henkilö          40 € / yö
 • 2 henkilöä        60 € / yö
 • 3 henkilöä        80 € / yö
 • 4 henkilöä        90 € / yö

Hirsitupa

Tunnelmallisessa hirsituvassa on puulattiat, hirsiseinät ja perinteiset taulut seinillä.Tuvassa majoittuu maksimissaan kuusi henkilöä. Tuvasta löytyy hieno kustavilainen parisänky, aikuisillekin sopiva kerrossänky ja parvi, jossa on kaksi erillistä 120 cm leveää vuodepaikkaa. Tuvassa on myös kuuden hengen pirttipöytä ja vedenkeitin. Hirsitupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen  ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • 1 henkilö        40 € / yö
 • 2 henkilöä      60 € / yö
 • 3-4 henkilöä   80 € / yö
 • 5 henkilöä     100 € / yö
 • 6 henkilöä      120 € / yö

Unisex-aitta

Hostel-rakennuksemme keskellä sijaitsee perinteisen hostelin unisex-huone, joka on tarkoitettu sukupuoleen katsomatta yksittäisille täysi-ikäisille reissaajille, jotka tarvitsevat vain sängyn yön yli. Aittaan mahtuu kolme henkilöä alakerran sänkyihin ja yläkertaan neljä yöpyjää. Unisex-aitassa on vedenkeitin. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • vuodepaikka 26 € / henkilö / yö 

Saaristotupa

Viihtyisässä juuri valmistuneessa saaristotuvassa on kaksi erillistä sänkyä, kaksi kerrossänkyä ja lasten sänky reunoilla. Tuvan keskellä on pirttipöytä vaikka kortin peluuta varten. Vedenkeitin kuuluu tuvan tarvikkeisiin. Liinavaate- ja pyyhesetti 5 € / henkilö.

Hinnat:

 • 1 henkilö 40 € / yö
 • 2 henkilöä 60 € / yö
 • 3-4 henkilöä 80 € / yö
 • 5 henkilöä 100 € / yö
 • 6 henkilöä 120 € / yö

Aamiainen ja päivällinen

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen Sinisessä Salongissa klo 8-10. Aamiainen tilataan varausta tehdessä tai hosteliin saavuttaessa. Ruokarajoitukset ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Runsaan aamiaisen jälkeen jaksaa taas reissata seuravaan paikkaan! Voitte tilata myös eväspussin matkalle mukaan!

Olet juuri saapunut Hostel Holkenille pitkän ajomatkan päätteeksi ja nälkä kurnii mahassa. Ei hätää, lämpimän suihkun jälkeen kannattaa suunnata kohti  Holkenin päärakennusta ja valita päivällisvalikoimasta mieluisa lähiruoka-vaihtoehto. Käytämme ruuanvalmistuksessa luonnonantimia ja lähellä tuotettuja mahdollisimman luonnonmukaisesti viljeltyjä raaka-aineita. Päivällisen kruunaa lasillinen viiniä tai vaikka pullollinen tasokasta olutta.

Aamiaisen hinnat: aikuiset ja yli 12 vuotiaat 7 €, 5-11 vuotiaat 5 € ja alle 5 vuotiaat veloituksetta.

Päivällisen hinnat: aikuiset ja yli 12-vuotiaat 15 €, 5-11 v. 8 €, alle 5 vuotiaat veloituksetta.

Tiesitkö? Käytössä olevat astiamme ovat kaikki vanhaa ruotsalaista porsliinia ja aterimet uushopeaa, jotka olemme keränneet sirkuskiertueiden aikana lukuislta kirpputoreilta pitkin Ruotsin maata. Mikä hauskinta, montaa samanlaista lautasta tai vatia ei kokoelmistamme löydy. Tule ihmettelemään Sinisen Salongin kokoelmaamme.

Holkenin puoti

Holkenin puodista voit ostaa virvokkeita, pientä purtavaa ja makeisia.

Tilaussaunat ja -palju

Sauna lämpiää erillisestä tilauksesta, joka tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen toivottua saunomisen ajankohtaa. Tämä siksi, että kertalämmitteisen aitokiukaan lämmittäminen kestää useita tuntia. Mutta mikä parhainta, tämän jälkeen sauna pysyy lämpimänä useamman tunnin ajan. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa. Saunan ja terassin yksityinen tilauskäyttö maksaa 150 € alk. kaksi tuntia. Tarvittaessa voit tilata saunatuvan pukuhuoneeksi.

Saunan yhteydessä on isokoinen palju, jonne mahtuu kerralla 10-12 rentoutujaa. Koska paljun lämmittämiseen vierähtää kuutisen tuntia, tilaathan paljun käyttöösi vähintään vuorokautta aikaisemmin. Paljuilu noin n. 37-38 asteen lämpimässä vedessä  alk. 200 €/ 2 tuntia.

Saunan ja paljun voit tilata yhteishintaan alk. 260 € / 2 tuntia. Ennen saunaa voi käydä lenkillä kauniissa maalaismaisemassa tai joogata sirkusteltassa.