Cirkus Hostel Holken tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Hostel Holkenissa voi yöpyä yksittäinen matkailija esim. unisex-aitassa ja isompi porukka hirsituvassa, edullisesti ja mukavasti. Sirkusvaunumme on myös erittäin suosittu majoituspaikka Helsingistä Turkuun pyöräilevien pariskuntien parissa. Holkenin päärakennuksen ravintolassa voi lukea päivän sanomalehdet, katsoa uutiset ja nauttia vaikka kynttiläillallinen. Aamiaisbuffet tarjoillaan päärakennuksen Sinisessä Salongissa. Sirkushostellin majoitustiloihin sopii kerrallaan 20 yöpyjää, joten isommatkin työporukat sopivat tiloihimme. Sirkushostelli on avoinna toukokuusta lokakuuhun ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Majoitustilat

Majoitustiloissa on mukavat sängyt ja pöytäryhmät sekä vedenkeitin astioineen. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat majoituksen hintaan. Viihtyisät naisten ja miesten sisävessat sijaitsevat Holkenin päärakennuksessa. Suihku ja unisex-ulkovessat löytyvät majoitustilojen viereisestä saunarakennuksesta.

Sirkusvaunut

Aidossa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle. Kauniisti koristellusta vaunusta löytyy parisänky ja kaksi erillistä vuodepaikkaa. Sirkusvaunumme on ollut Sirkus Finlandian kioskivaununa useita vuosia. Siitä muistona nyt suuret ikkunat avautuvat kohti entisiä asiakasjonoja. Meksikolainen taitelija Sandra Perez maalasi kesällä 2008 vaunun ulkopinnan meksikolaisen Otomi-taiteen perinteitä kunnioittaen.

Hinnat:

  • 1 henkilö          40 € / yö
  • 2 henkilöä        70 € / yö
  • 3-4 henkilöä   80 € / yö

Hirsitupa

Tunnelmallisessa hirsituvassa on puulattiat, hirsiseinät ja perinteiset ryijyt seinillä.Tuvassa majoittuu maksimissaan kuusi henkilöä. Tuvasta löytyy hieno kustavilainen parisänky, aikuisillekin sopiva kerrossänky ja parvi, jossa on kaksi erillistä 120 cm leveää vuodepaikkaa. Tuvassa on myös kuuden hengen pirttipöytä ja vedenkeitin astioineen. Hirsitupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen  ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku.

Hinnat:

  • 1 henkilö        50 € / yö
  • 2 henkilöä      70 € / yö
  • 3-4 henkilöä   85 € / yö
  • 5-6 henkilöä   95 € /yö

Unisex-aitta

Hostel-rakennuksemme keskellä sijaitsee perinteisen hostelin unisex-huone, joka on tarkoitettu sukupuoleen katsomatta yksittäisille reissaajille, jotka tarvitsevat vain sängyn ja petivaatteet yön yli. Aittaan mahtuu yöpymään seitsemän henkilöä joko alakerran sänkyihin (3 kpl) tai parven mukaville patjoille (4 kpl).  Alakerran vuodepaikkojen välissä on verhot. Unisex-aitassa on vedenkeitin astioineen ja pieni pöytäryhmä.

Hinnat:

  • vuodepaikka alakerrassa 20 € / henkilö / yö 
  • vuodepaikka parvella 15 € /henkilö / yö

Saaristolaistupa, max 8 henkilölle

  • Valmistuu vuonna 2019

Aamiainen ja päivällinen

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen Sinisessä Salongissa klo 8-10. Aamiainen tilataan varausta tehdessä tai hosteliin saavuttaessa. Ruokarajoitukset ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Runsaan aamiaisen jälkeen jaksaa taas reissata seuravaan paikkaan! Voitte tilata myös eväspussin matkalle mukaan!

Olet juuri saapunut Hostel Holkenille pitkän ajomatkan päätteeksi ja nälkä kurnii mahassa. Ei hätää, lämpimän suihkun jälkeen kannattaa suunnata kohti  Holkenin päärakennusta ja valita päivällisvalikoimasta mieluisa lähiruoka-vaihtoehto. Käytämme ruuanvalmistuksessa luonnonantimia ja lähellä tuotettuja mahdollisimman luonnonmukaisesti viljeltyjä raaka-aineita. Päivällisleivät teemme itse. Päivällisen kruunaa lasillinen viiniä tai vaikka pullollinen tasokasta olutta.

Aamiaisen hinnat: aikuiset ja yli 12 vuotiaat 7 €, 5-11 vuotiaat 5 € ja alle 5 vuotiaat veloituksetta.

Päivällisen hinnat: 14 € aikuiset ja yli 12-vuotiaat, 6-11 v. 8 €, alle 6 v veloituksetta.

Tiesitkö? Käytössä olevat astiamme ovat kaikki vanhaa ruotsalaista porsliinia ja aterimet uushopeaa, jotka olemme keränneet sirkuskiertueiden aikana lukuislta kirpputoreilta pitkin Ruotsin maata. Mikä hauskinta, montaa samanlaista lautasta tai vatia ei kokoelmistamme löydy. Tule ihmettelemään Sinisen Salongin kokoelmaamme.

Holkenin puoti

Holkenin puodista voit ostaa virvokkeita, pientä purtavaa ja paikallisia makeisia sekä Holkenin luontopajan tuotteita kuten erilaisia yrttituotteita saunaan ja iltateeksi.

Tilaussaunat ja -palju

Sauna lämpiää myös erillisestä tilauksesta, joka tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen toivottua saunomisen ajankohtaa. Tämä siksi että kertalämmitteisen aitokiukaan lämmittäminen kestää useita tuntia. Mutta mikä parhainta, tämän jälkeen sauna pysyy lämpimänä useamman tunnin ajan. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa. Saunan ja terassin yksityinen tilauskäyttö  150 € alk. kaksi tuntia .

Saunan yhteydessä on isokoinen palju, jonne mahtuu kerralla 10-12 rentoutujaa. Koska paljun lämmittämiseen vierähtää kuutisen tuntia, tilaathan paljun käyttöösi vähintään vuorokautta aikaisemmin. Paljuilu noin n. 38 asteen lämpimässä vedessä  alk. 200 €/ 2 tuntia.

Saunan ja paljun voit tilata yhteishintaan alk. 240 € / 2 tuntia. Ennen saunaa voi käydä lenkillä kauniissa maalaismaisemassa tai joogata  sirkusteltassa.

Holkenin puodista voit tilata tai ostaa saunavihdat, yrttiset jalkakylpyainekset ja kasvojen ja hiusten hoitotuoteet saunomiseen ja paljuiluun. Nämä tuotteet on valmistettu suomalaisista luonnonyrteistä.