Sirkushostelli tarjoaa persoonallista majoitusta Ingarskilan vanhojen kyläkoulujen pihapiirissä Tähtelässä Inkoossa. Hostellissa voi yöpyä yksittäinen matkailija esim. unisex-aitassa ja isompi porukka hirsi- ja saaristotuvissa, edullisesti ja mukavasti. Sirkusvaunumme on erittäin suosittu majoituspaikka Helsingistä Turkuun pyöräilevien pariskuntien parissa. Holkenin päärakennuksen salissa voit nauttia kynttiläillallisen, katsoa uutiset tai pelata lautapelejä yhdessä perheen kanssa. Aamiaisbuffet tarjoillaan Sinisessä Salongissa. Sirkushostellin majoitustiloihin sopii kerrallaan 24 yöpyjää.

Sirkushostelli on avoinna kesäkuusta lokakuuhun ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Otamme vastaan vieraita klo 17-22 tai sopimuksen mukaan.

Majoitustilat

Majoitustiloissa on mukavat sängyt ja pöytäryhmät sekä vedenkeitin astioineen. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat majoituksen hintaan. Viihtyisät naisten ja miesten sisävessat sijaitsevat Holkenin päärakennuksessa. Suihku ja unisex-ulkovessat löytyvät majoitustilojen viereisestä saunarakennuksesta.

Sirkusvaunut

Aidossa sirkusvaunussa on tilaa neljälle yöpyjälle. Kauniisti koristellusta vaunusta löytyy parisänky ja kaksi erillistä vuodepaikkaa. Sirkusvaunumme on ollut Sirkus Finlandian kioskivaununa useita vuosia. Siitä muistona nyt suuret ikkunat avautuvat kohti entisiä asiakasjonoja. Meksikolainen taitelija Sandra Perez maalasi kesällä 2008 vaunun ulkopinnan meksikolaisen Otomi-taiteen perinteitä kunnioittaen.

Hinnat:

 • 1 henkilö          50 € / yö
 • 2 henkilöä        70 € / yö
 • 3-4 henkilöä    80 € / yö

Hirsitupa

Tunnelmallisessa hirsituvassa on puulattiat, hirsiseinät ja perinteiset ryijyt seinillä.Tuvassa majoittuu maksimissaan kuusi henkilöä. Tuvasta löytyy hieno kustavilainen parisänky, aikuisillekin sopiva kerrossänky ja parvi, jossa on kaksi erillistä 120 cm leveää vuodepaikkaa. Tuvassa on myös kuuden hengen pirttipöytä ja vedenkeitin astioineen. Hirsitupa on rakennettu vuonna 1889 Ingarskilan kyläkoulun yhteyteen  ja siellä on säilytetty kylän hevosvetoinen paloruisku.

Hinnat:

 • 1 henkilö        50 € / yö
 • 2 henkilöä      70 € / yö
 • 3-4 henkilöä   80 € / yö
 • 5 henkilöä   100 € / yö
 • 6 henkilöä 120€ /yö

Unisex-aitta

Hostel-rakennuksemme keskellä sijaitsee perinteisen hostelin unisex-huone, joka on tarkoitettu sukupuoleen katsomatta yksittäisille täysi-ikäisille reissaajille, jotka tarvitsevat vain sängyn ja petivaatteet yön yli. Aittaan mahtuu kolme henkilöä alakerran sänkyihin ja yläkertaan neljä yöpyjää. Unisex-aitassa on vedenkeitin astioineen.

Hinnat:

 • vuodepaikka 20 € / henkilö / yö 

Saaristotupa

Viihtyisässä juuri valmistuneessa saaristotuvassa on kahdeksan kerrossänkyä. Tuvan keskellä on pirttipöytä vaikka kortin peluuta varten. Vedenkeitin ja astiat kuuluvat tuvan tarvikkeisiin.

Hinnat:

 • 1 henkilö 50€
 • 2 henkilöä 70€
 • 3-4 henkilöä 80€
 • 5 henkilöä 100€
 • 6 henkilöä 120€
 • 7 henkilöä 140€
 • 8 henkilöä 160€

Aamiainen ja päivällinen

Monipuolinen ja runsas aamiaisbuffet tarjoillaan Holkenin päärakennuksen Sinisessä Salongissa klo 8-10. Aamiainen tilataan varausta tehdessä tai hosteliin saavuttaessa. Ruokarajoitukset ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Runsaan aamiaisen jälkeen jaksaa taas reissata seuravaan paikkaan! Voitte tilata myös eväspussin matkalle mukaan!

Olet juuri saapunut Hostel Holkenille pitkän ajomatkan päätteeksi ja nälkä kurnii mahassa. Ei hätää, lämpimän suihkun jälkeen kannattaa suunnata kohti  Holkenin päärakennusta ja valita päivällisvalikoimasta mieluisa lähiruoka-vaihtoehto. Käytämme ruuanvalmistuksessa luonnonantimia ja lähellä tuotettuja mahdollisimman luonnonmukaisesti viljeltyjä raaka-aineita. Päivällisleivät teemme itse tai ostamme ne paikallisilta tuottajilta. Päivällisen kruunaa lasillinen viiniä tai vaikka pullollinen tasokasta olutta.

Aamiaisen hinnat: aikuiset ja yli 12 vuotiaat 7 €, 6-11 vuotiaat 5 € ja alle 6 vuotiaat veloituksetta.

Päivällisen hinnat: aikuiset ja yli 12-vuotiaat 15 €, 6-11 v. 8 €, alle 6 v veloituksetta.

Tiesitkö? Käytössä olevat astiamme ovat kaikki vanhaa ruotsalaista porsliinia ja aterimet uushopeaa, jotka olemme keränneet sirkuskiertueiden aikana lukuislta kirpputoreilta pitkin Ruotsin maata. Mikä hauskinta, montaa samanlaista lautasta tai vatia ei kokoelmistamme löydy. Tule ihmettelemään Sinisen Salongin kokoelmaamme.

Holkenin puoti

Holkenin puodista voit ostaa virvokkeita, pientä purtavaa ja  makeisia.

Tilaussaunat ja -palju

Sauna lämpiää erillisestä tilauksesta, joka tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen toivottua saunomisen ajankohtaa. Tämä siksi, että kertalämmitteisen aitokiukaan lämmittäminen kestää useita tuntia. Mutta mikä parhainta, tämän jälkeen sauna pysyy lämpimänä useamman tunnin ajan. Saunaan mahtuu kerralla 10 saunojaa. Saunan ja terassin yksityinen tilauskäyttö maksaa 150 € alk. kaksi tuntia. Tarvittaessa voit tilata saunatuvan pukuhuoneeksi.

Saunan yhteydessä on isokoinen palju, jonne mahtuu kerralla 10-12 rentoutujaa. Koska paljun lämmittämiseen vierähtää kuutisen tuntia, tilaathan paljun käyttöösi vähintään vuorokautta aikaisemmin. Paljuilu noin n. 37-38 asteen lämpimässä vedessä  alk. 200 €/ 2 tuntia.

Saunan ja paljun voit tilata yhteishintaan alk. 260 € / 2 tuntia. Ennen saunaa voi käydä lenkillä kauniissa maalaismaisemassa tai joogata sirkusteltassa.